Varmepumper – service og eftersyn

 

Service og eftersyn på alle varmepumper

Service og eftersyn er vigtigt for at opnå optimal drift og længst mulig levetid på sin varmepumpe. Måden, som man gør dette på, er ved jævnligt at få foretaget optimale services og eftersyn på sin pumpe. Hos TRAP+ udfører vi service og eftersyn på alle varmepumper i samarbejde med Gastech, som er Danmarks største servicevirksomhed for gasfyr og varmepumper.

Vi tilbyder dertil årlige lovpligtige eftersyn af varmepumper. Vi kan hjælpe dig med at finde en billig varmeløsning, der har fokus på grøn energi, og som kræver et minimum af vedligeholdelse. Når vi udfører services og eftersyn på varmepumper, anvender vi udelukkende produkter med højeste driftssikkerhed. Høj driftssikkerhed er et gennemgående element i alt, hvad vi foretager os hos TRAP+.

Skal vi hjælpe dig?
Kontakt os på telefonnummer 64 31 05 30 eller mail info@trap.as, og så finder vi frem til den bedst løsning – dette i fællesskab med dig og i forhold til dine behov og ønsker. 

Læs mere om vores andre kompetenceområder:

Du er velkommen til at skrive til os ved eventuelle spørgsmål.

Kontakt os

Kører gerne ud i Fredericia, Middelfart og omegn

Har du brug for mere information eller et uforpligtende tilbud på udskiftning, renovering eller servicering af dine VVS-installationer? Vi kører gerne ud i Fredericia og Middelfart og i de omkringliggende byer og kigger dine VVS-installationer efter i sømmene. Kontakt os på 64 41 05 30, så finder vi sammen den helt rigtige løsning i forhold til dine VVS-installationer.