Service af gasfyr

Service af dit gasfyr

Vi  tilbyder service af alle slags gasfyr. Service af dit gasfyr hvert andet år gør, at du ikke behøver at bekymre dig om, om dit fyr fungerer optimalt og er mest muligt energieffektivt. Det forebygger driftstop og forlænger fyrets levetid væsentligt – dermed er det også en økonomisk fordel.

 

Udskiftning af gasfyr

Et gasfyr har en lang levetid – typisk mere end 20 år, hvis du sørger for regelmæssig service. Hvis dit gasfyr er et ikke-kondenserende fyr af ældre dato, kan du spare 15-20 %, hvis du skifter til nyt gasfyr.

Med et ikke-kondenserende gasfyr får du mere varme ud af gassen, da gasfyret trækker varme ud af den røggas, der bliver dannet ved forbrændingen. På den måde kan du gøre forbruget mindre, uden at temperaturen behøver at blive lavere.

 

Store besparelser ved opvarmning med naturgas

Nogle husejere får en 50 % besparelse på varmeregningen, hvis de skifter til naturgas efter at have opvarmet huset med olie i mange år. I første omgang er det en investering, da du skal købe og have det nye gasfyr installeret. Men du tjener hurtigt pengene ind, da din varmeregning bliver betydeligt mindre.

Naturgas kan være en god energikilde at kombinere med andre former for energi. Det er det fordi, du kun betaler for det gas, du bruger. Gassen kan f.eks. kombineres med solceller, en varmepumpe eller en brændeovn, og hvis den varme, som disse energiformer producerer, ikke helt er nok, kan du supplere med gasfyret.

Du kan frit vælge, hvilket gasselskab du vil have leveret gas fra. Det er eksempelvis ikke muligt, hvis du bruger fjernvarme som energikilde.

Vi forhandler blandt andet gasfyr af mærkerne Bosch og Valiant og giver Danmarks højeste tilskud til et nyt fyr.

Du er velkommen til at skrive til os ved eventuelle spørgsmål.

Kontakt os

Uforpligtende tilbud på service af gasfyr

Hos TRAP+ får du udført service af dit gasfyr af en certificeret VVS-montør, og vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på en fast aftale. Ring på 64 41 05 30 og hør nærmere.