Renovering af badeværelse og køkken

En renovering af badeværelse eller køkken i din bolig eller dit byggeri vil give dig, lejer eller køber stor værdi. I forhold til din husstands og/eller bygnings udseende vil en renovering også være en gevinst i form af forøget glæde når det nye badeværelse eller køkken bruges. Selve værdien af din bygning vil dog også stige betragteligt som følge at et nyt badeværelse eller køkken, såfremt der er tale om en renovering der er udført ordenligt – netop dette er, hvad du får, når du vælger TRAP+.

Gode løsninger indenfor renovering af badeværelse og køkken

I henhold til renovering deltager vi gerne i udviklingen af spændende og konstruktive løsninger og opgaver. Vi tilbyder hensigtsmæssige løsninger til VVS-installationer i både ældre boliger og ved erhvervsbyggerier. Indenfor renovering hjælper vi i forhold til:

  • Renovering af badeværelse
  • Renovering af køkken
  • Renovering af nye varme- og vandinstallationer

Kontakt os på telefon 64 41 05 30 eller udfyld vores kontaktformular, så tager vi en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt. Vi har stor ekspertise og erfaring i renovering af badeværelser og køkkener.

Læs mere om vores andre kompetenceområder:

Du er velkommen til at skrive til os ved eventuelle spørgsmål.

Kontakt os

Kører gerne ud i Fredericia, Middelfart og omegn

Har du brug for mere information eller et uforpligtende tilbud på udskiftning, renovering eller servicering af dine VVS-installationer? Vi kører gerne ud i Fredericia og Middelfart og i de omkringliggende byer og kigger dine VVS-installationer efter i sømmene. Kontakt os på 64 41 05 30, så finder vi sammen den helt rigtige løsning i forhold til dine VVS-installationer.