Boligafkalker

Kom af med kalken med TRAP+

Det er oplagt at få sig enten en boligafkalker eller et blødgøringsanlæg, hvis man har problemer med for meget kalk i vandet. Forskellen på selve en boligafkalker og et blødgøringsanlæg er, at førstnævnte forhindrer, at kalken binder sig hårdt, mens sidstnævnte simpelthen fjerner kalken. Uanset hvilken løsning, man vælger, vil man få et ‘anlæg’, der minimerer kalken i ens anlæg.

Skal vi hjælpe dig?

Indenfor boligafkalkning og vandbehandling samarbejder vi med Jysk Vandteknik, hvor vi forhandler deres produkter. Kontakt os på telefon 64 41 05 30 eller udfyld vores kontaktformular, så tager vi en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Læs mere om vores andre kompetenceområder:

Du er velkommen til at skrive til os ved eventuelle spørgsmål.

Kontakt os

Kører gerne ud i Fredericia, Middelfart og omegn

Har du brug for mere information eller et uforpligtende tilbud på udskiftning, renovering eller servicering af dine VVS-installationer? Vi kører gerne ud i Fredericia og Middelfart og i de omkringliggende byer og kigger dine VVS-installationer efter i sømmene. Kontakt os på 64 41 05 30, så finder vi sammen den helt rigtige løsning i forhold til dine VVS-installationer.