VVS-installatør

Vi er din lokale VVS installatør i Fredericia og Middelfart

VVS-arbejde er én af de seks kompetencer, vi har samlet under ét tag, og er specialister i. Vi dækker Fredericia og Middelfart og de omkringliggende lokalområder og løser alle opgaver inden for VVS-arbejde. Derudover rådgiver vi dig gerne til, hvilken VVS-løsning der passer til dine behov.

TRAP+ løser VVS opgaver som:

  • Installation og reparation af sanitetsprodukter – eksempelvis håndvaske, badekar og toilet
  • Renovering af badeværelser og køkkener. Vi udfører gerne alt fra mindre opgaver, som eksempelvis udskiftning af vandhaner eller toilet, til totalrenoveringer af hele badeværelset, hvor vi også sørger for korrekt vandtilkobling og –afledning i forbindelse med installation af sanitet
  • Installation af varmepumper. Dette gælder både luft til luft-, luft til vand- og jordvarmepumper
  • Installation af gasfyr
  • Service på fjernvarmeanlæg, varmepumper og gasfyr. Mange af disse installationer kræver et serviceeftersyn hvert eller hvert andet år, for at de altid fungerer optimalt og er mest energieffektive
  • Rådgivning og installation af produkter inden for vedvarende energi, f.eks. sol- og jordvarme-energiløsninger

 

Kan stå for totalentreprisen

Vi står også gerne for totalentreprisen, hvis du eksempelvis ønsker et helt nyt badeværelse eller køkken. Det betyder, at vi styrer projektet. Da vi har mange andre håndværksmæssige kompetencer i huset, er det nemt og hurtigt for os at give et samlet tilbud. Vi står naturligvis også for kontakt til eksterne håndværkere, hvis der er behov for dette. Vi sørger for, at projektet forløber planmæssigt.

 

Autoriseret VVS-installatør

Vi bruger udelukkende originale mærkevarer af høj kvalitet og er derudover autoriseret VVS-installatør. Ifølge lovgivningen må store dele af VVS-arbejdet kun udføres af en autoriseret VVS-installatør – eksempelvis gas-, vand- og afløbsinstallationer.

Autoriserede VVS-installatører er godkendte af Sikkerhedsstyrelsen til at udføre VVS-arbejdet. Det kræver altid en autorisation at udføre arbejde med gas-, vand- og afløbsinstallationer. Grunden til dette er, at det kan få alvorlige konsekvenser, hvis ikke arbejdet bliver udført, som det skal. Eksempelvis kan en forkert tilsluttet rørledning gøre, at dit drikkevand og dit spildevand bliver blandet, hvilket kan få store sundhedsmæssige følger.

Vores autorisation og mange årige erfaring er din sikkerhed for, at alt foregår helt korrekt, og at dine VVS-installationer hele tiden fungerer præcis, som de skal.

Du er velkommen til at skrive til os ved eventuelle spørgsmål.

Kontakt os

Kører gerne ud i Fredericia, Middelfart og omegn

Har du brug for mere information eller et uforpligtende tilbud på udskiftning, renovering eller servicering af dine VVS-installationer? Vi kører gerne ud i Fredericia og Middelfart og i de omkringliggende byer og kigger dine VVS-installationer efter i sømmene. Kontakt os på 64 41 05 30, så finder vi sammen den helt rigtige løsning i forhold til dine VVS-installationer.