Nilan og Genvex

Service af ventilationsanlæg fra Nilan og Genvex

TRAP+ har i mange år beskæftiget sig med både salg, montering og service af ventilationsanlæg fra Nilan og Genvex. Grunden til, at vi har valgt at beskæftige os med service af lige præcis disse to mærker, er, at både Nilan og Genvex er mærker, der er kendt for at levere høj kvalitet på ventilationsanlæg.

Når det kommer til Nilan, er der tale om et dansk mærke, der siden sin grundlæggelse i 1974 udelukkende har stået for ventilationsløsninger at højeste kvalitet. Den høje kvalitet på produkterne både sikrer et godt indeklima og tager vare på miljøet. Blandt meget andet kvalitetsudstyr tilbyder Nilan sin Comfort-serie. Comfort-serien er forsynet med 4-trinsstyrede EC-ventilatorer og kan yde op til 800 m³ luft pr. time (ved 100 pascal). Betjeningen af anlægget sker via den elektroniske styring CTS 600. Comfort-serien er afprøvet og testet af Teknologisk Institut og godkendt af myndighederne.

Når det kommer til Genvex, er der tale om en særdeles fleksibel producent, der ligeledes leverer løsninger af højeste kvalitet. Ligesom det er tilfældet hos Nilan, har Genvex med deres ventilationsanlæg fokus på et bedst muligt indeklima. Genvex tager derudover stort hensyn til miljøet. Ved udelukkende at benytte os af leverandører som Nilan og Genvex sikrer vi, at vores kunder får den bedste service på ventilationsanlæg.

Se også hvad vi kan tilbyde i forhold til service af ventilationsanlæg med varmepumpe her.
 

Service af ventilationsanlæg hos TRAP+

Skulle du have brug for at få foretaget service dit nuværende ventilationsanlæg, eller mangler du et nyt, er du mere end velkommen til at give os et kald. Vi har nogle dygtige montører, som vi sender ud til din adresse, når du henvender dig til os. Vi leverer både til privatkunder og til erhvervskunder.

Læs mere om hvad vi kan tilbyde i forhold til ventilationsanlæg til din bolig her.

Du er velkommen til at skrive til os ved eventuelle spørgsmål.

Kontakt os

Ønsker du at tegne en aftale, eller har du spørgsmål i forbindelse hermed?

Når du vælger TRAP+, vælger du samtidig en virksomhed, der har fokus på både at give en fordelagtig pris samt at tage hensyn til miljøet. Vi kan kontaktes på telefonnummer 64 31 05 30 eller mail info@trap.as.