Boligventilation

Ventilationsanlæg til din bolig

Vi tilbyder et bredt udvalg af ventilationsanlæg til din bolig og vil naturligvis også gerne stå for installation, så ventilationsanlægget fungerer præcis, som det skal.

 

Hvordan fungerer ventilationsanlægget?

Ventilationsanlæg fungerer på den måde, at den ”forurenede” luft bliver suget ud. Dermed kommer der ny, frisk luft ind i din bolig, og hvis du vælger et anlæg, der er baseret på balanceret mekanisk ventilation, sørger anlægget også for, at der er balance mellem mængden af den friske luft, der bliver blæst ind, og den luft, som anlægget suger ud.

 

Ventilationsanlæg med varmegenvinding fra Nilan Comfort

TRAP+ forhandler ventilationsanlæg med varmegenvinding fra Nilan Comfort. Varmegenvinding betyder, at du ikke spilder varmen ved udluftning, da anlægget genbruger varmen i den udsugede luft. Anlægget skifter desuden luften ud automatisk. Vi yder naturligvis også service på dit ventilationsanlæg – læs mere her.

 

Undgå høj luftfugtighed

Ventilationsanlæg til din bolig er vigtigt, da indeluften bliver forurenet, når du opholder dig i huset og f.eks. laver mad eller tænder stearinlys. Luften i din bolig bliver fugtig, når du f.eks. bader og vasker tøj, og på grund af denne luftforurening og –fugtighed er det vigtigt, at du både husker at lufte ud og tilmed sørger for at have et godt ventilationsanlæg.

Hvis ikke luften i din bolig bliver skiftet ud med frisk luft flere gange om dagen, bliver indeluften tung og fugtig. Det kan gøre, at du får hovedpine, bliver træt, får svært ved at koncentrere dig, og at øjnene bliver irriterede.

Du kan gøre meget ved at huske at lufte ud flere gange om dagen, men hvis du skal undgå, at luften bliver for fugtig eksempelvis i forbindelse med bad, skal der et ventilationsanlæg eller en aftrækskanal til.

Med et ventilationsanlæg kombineret med naturlig ventilation (jævnlig udluftning) mindsker du desuden risikoen betydeligt for at få skimmelsvamp, fugt- og råskader i din bolig.

Du er velkommen til at skrive til os ved eventuelle spørgsmål.

Kontakt os

Brug for hjælp til valg af ventilationsanlæg?

Vi hjælper dig gerne med at finde det rette ventilationsanlæg til din bolig. Kontakt os på 64 41 05 30 for at få hjælp til at finde det rette anlæg til dig. Få derudover et uforpligtende tilbud på en samlet løsning, som passer til din bolig.