Ventilationsanlæg

Salg, montering og service af ventilationsanlæg, med tilhørende varmepumpe, varmeveksler eller modstrømsveksler, er én af mange services, som vi tilbyder hos TRAP+. Siden vores grundlæggelse har vi haft at gøre med en bred vifte af services inden for el, vvs, ventilation, alarm, tele og data samt blikkenslagerarbejde. I forhold til ventilationsopgaver udfører vi alle former for arbejde. Vi servicerer alt lige fra de mindste udsugningsanlæg og til store og komplicerede anlæg.

Hvis du investerer i et ventilationsanlæg med varmepumpe, sørger pumpen for det, der hedder aktiv varmegenvinding. Dette betyder, at varmen fra den udsugede luft bliver genbrugt. I modsætning til passiv genvinding, hvor varmeoverførslen sker ud en tilførsel af ekstra energi ved hjælp af en varmeveksler, skal der tilføres strøm til en kompressor ved aktiv varmegenvinding (dette for at pumpen kan skabe genvindingen). Med et ventilationssystem med pumpe får du ikke alene et anlæg, der genbruger varmen, men også et system, der kan kombineres med produktionen af brugsvandet til boligen.

 

Nyt ventilationsanlæg med varmepumpe eller service heraf?

Skulle du have brug for at få foretaget service dit nuværende ventilationsanlæg med varmepumpe, eller mangler du et nyt, er du mere end velkommen til at give os et kald. Vores medarbejdere er erfarne og veluddannede, og dette er din garanti for et godt og veludført stykke ventilationsarbejde.
Ud over at udføre et godt stykke arbejde, er vores medarbejdere altid mere end klar på at besvare dig, hvis du har spørgsmål eller andet, du er i tvivl om (i forhold til eksempelvis montering af et ventilationsanlæg med varmepumpe). Ligesom det er gældende for andre af vores services, leverer vi naturligvis ventilationsanlæg med varmepumpe til både privat og erhverv.

Læs mere om hvad vi kan tilbyde i forhold til ventilation til din bolig.

 

 

Trap+ bruger følgende leverandører:

Nilan
Parlok
NB Ventilation

Du er velkommen til at skrive til os ved eventuelle spørgsmål.

Kontakt os

Ønsker du at tegne en aftale, eller har du spørgsmål i forbindelse hermed?

Når du vælger TRAP+, vælger du samtidig en virksomhed, der har fokus på både at give en fordelagtig pris samt at tage hensyn til miljøet.

Vi kan kontaktes på telefonnummer 64 41 05 30 eller mail info@trap.as.