Uni-tel

Forhandler af Uni-tel gennem 15 år

Hos Trap+ er vi forhandler af Uni-tel, som er kendt for sine fleksible og driftssikre IP- og mobiltelefoniløsninger til erhverv. Uni-tel kan levere billige og driftssikre SIP-linjer til Mitel-telefonsystemer, og virksomheden tilbyder i form af deres ’One Connect’-løsning også den komplette telefoniløsning. Uni-tel har en bred vifte af forskellige mobilabonnementer og både danske og europæiske pakker. Mobilabonnementerne kan oprettes på både TDC- og Telenor-netværk. Vi tilbyder alle produkter, mobilpakker og løsninger, som Uni-tel producerer. Vores over 15-årige lange og gode erfaring med Uni-tel og deres produkter vidner om en samarbejdspartner, hvis løsninger aldrig skuffer. De rette værdier, høj driftssikkerhed og gode løsninger til slutbrugerne er, hvad man får, når man arbejder sammen med Uni-tel. Derfor har vi valgt dette hos Trap+.
 

Uni-tels One Connect-løsning

Uni-tels hostede platform, One-Connect, er en smidig platform, der samler din virksomheds telefoni. Med One-Connect kan din virksomhed integrere eksempelvis hovedkontor, filialer og hjemmearbejdspladser under ét. I kan samle al telefoni og supplere med lige præcis de funktioner, som styrker synergien hos jer: Omstilling, gratis interne kald, mobilkø, velkomsthilsen, telefonsvarer, mobilapplikation og meget mere. Hos Trap+ sørger vi naturligvis for at skræddersy jeres One Connect-løsning fuldstændig efter de behov og ønsker, der er gældende i jeres firma.

 


 

Du er velkommen til at skrive til os ved eventuelle spørgsmål.

Kontakt os

Ønsker du at tegne en aftale, eller har du spørgsmål i forbindelse hermed?

Når du vælger TRAP+, vælger du samtidig en virksomhed, der har fokus på både den omkostningsmæssige fordel for kunden samt miljøet. Ønsker du at tegne en aftale, eller har du brug for hjælp, kan vi kontaktes på telefonnummer 64 31 05 30 eller mail info@trap.as.