Mitel

Trap+ som Mitel-forhandler

Som forhandler af Mitel installerer og servicerer vi hos Trap+ Mitels telefonsystemer. Mitel har gennem mange år været én af de førende leverandører af avancerede telefoniløsninger til erhverv. Der er tale om løsninger, der kan integrere diverse IP-baserede kommunikationstjenester og -applikationer som VoIP, e-mail, voicemail, fax og video i én og samme pakkeløsning. Teleløsningerne er operatøruafhængige og giver således mulighed for – som virksomhed – selv at vælge operatør. Når vi sætter Uni-tels One-Connect-løsninger op, er det alleroftest mobiltelefoner og bordtelefoner af mærket Mitel, som vi benytter os af.
 

Mitels MiVoice Office-systemer

Mitel tilbyder blandt andet MiVoice-systemerne, der kaldes ”Mitel MiVoice Office 250” og ”Mitel MiVoice Office 400”. Mitels MiVoice-systemer har gennem årtiers udvikling og nye tendenser på området udviklet sig til at være perfekt til alle typer af virksomheder. MiVoice Office-systemet kan bruges over alt – både i den industrielle verden, på hoteller, plejehjem, skoler, i administrationer og større organisationer. MiVoice benytter sig af de sidste nye teknologier som VoIP, SIP, CTI og integration mod mange forskellige tredjepartssystemer. MiVoice giver en nem tilgængelighed både i og udenfor virksomheden – dette i form af trådløse DECT-løsninger og ved integration af mobiltelefoner. Med Mitel-telefoner sikres en teknologisk uafhængighed samt en fremtidssikret positiv udvikling – dette takket være en åben systemarkitektur og brug af globale standarder (SIP). Mitel-telefoner spænder i alt fra den lille vægtelefon i køkkenet og til den store omstillingstelefon med farvedisplay og sidekonsoller. Alle systemtelefoner er naturligvis fuldt integreret i MiVoice-systemet.

 

Du er velkommen til at skrive til os ved eventuelle spørgsmål.

Kontakt os

Ønsker du at tegne en aftale, eller har du spørgsmål i forbindelse hermed?

Når du vælger TRAP+, vælger du samtidig en virksomhed, der har fokus på både den omkostningsmæssige fordel for kunden samt miljøet. Ønsker du at tegne en aftale, eller har du brug for hjælp, kan vi kontaktes på telefonnummer 64 31 05 30 eller mail info@trap.as.