Datanetværk

Trap+ leverer samlede datanetværk

Alle virksomheder i dag er hundrede procent afhængige af et velfungerende, hurtigt og driftssikkert datanetværk. For at opnå dette er det vigtigt, at alle led i netværket er velfungerende og up to date. Hos Trap+ leverer vi samlede datanetværk. Dette betyder, at når vi er færdige med opsætningen af datanetværk i din virksomhed, skal I bare sætte jeres computere til, og så er I klar til at arbejde.

I forhold til opsætningen af netværk har vi i mange år arbejdet med blandt andet Zyxel- og Ubiquiti-produkter. Zyxel, som er en leverandør af netværksudstyr, kan levere konkurrencedygtige priser på både store og små erhvervsløsninger og til alt fra det lille hjemmekontor og til det store kontorlandskab. Ubiquiti, som også er leverandør er netværksudstyr, er et netværksudstyrsmærke, der vinder mere og mere frem. Dette skyldes, at mærket laver et genialt produkt til prisen. Ubiquiti popper mere og mere op både i private hjem og i erhvervslivet.
 

Vores tele-/dataafdeling kan det hele

Hos Trap+ tele/dataafdeling kan vi installere og opsætte alle dele af et professionelt datanetværk, og vi kan levere og opsætte udstyr som både switchere, routere samt accesspoint til trådløse netværk. Når vi er færdige hos dig eller i din virksomhed, har du et velfungerende netværk.

Du er velkommen til at skrive til os ved eventuelle spørgsmål.

Kontakt os

Ønsker du at tegne en aftale, eller har du spørgsmål i forbindelse hermed?

Når du vælger TRAP+, vælger du samtidig en virksomhed, der har fokus på både den omkostningsmæssige fordel for kunden samt miljøet. Ønsker du at tegne en aftale, eller har du brug for hjælp, kan vi kontaktes på telefonnummer 64 31 05 30 eller mail info@trap.as.