Tele/Data

IP-telefoni til erhverv

Hos TRAP+ har vi valgt at specialisere os i løsninger på IP-telefoni til erhverv. Sammenlignet med en traditionel fastnetløsning giver IP-telefoni din virksomhed et hav af muligheder og fordele. Blandt de mange muligheder og fordele, der følger med én af vores løsninger på IP-telefoni, er eksempelvis, at samtlige af jeres samtaler kører over jeres virksomheds internetforbindelse, således I herigennem reducerer jeres samtaletakster væsentligt.

De løsninger, vi tilbyder til erhverv, er både billige, stabile og fleksible på samme tid. Vi skræddersyer vores løsninger fuldstændig efter dine krav og behov, og der er aldrig binding vores aftaler. Ved at benytte dig af TRAP+ som leverandør til din løsning på IP-telefoni til erhverv får du gennemskuelighed i form af ingen overraskende gebyrer og ingen uventede regninger. Vi leverer konkurrencedygtige priser, og du er fuldstændig klar over, hvad du betaler for. På trods af at vores løsninger til erhverv er særdeles driftssikre, kan vi stadig tilbyde vores kunder billigere priser, end hvad der er gældende for alternative løsninger.

Interesseret i også at spare penge ved at få energioptimeret din virksomhed?

 

Fordele i vores løsninger på IP-telefoni til erhverv

Vi benytter os af den anerkendte udbyder, Uni-tel, til vores løsninger på IP-telefoni til erhverv. Dette giver dig og din virksomhed følgende fordele:

  • Mobil Connect: Integration af samtlige af virksomhedens telefoner.
  • M2M: Trådløs kommunikation mellem apparater (i forhold til processtyring, indsamling af data og andet).
  • Datadelingskort: Mulighed for at få tre ekstra SIM-kort til samme abonnement. Dette gør det nemt at dele data mellem dine apparater (eksempelvis deling af data fra smartphone til tablet).
  • Lokalnummerplan: Mulighed for at oprette lokalnummerplan på virksomhedens telefoner.

Se også vores udvalg af sikre alarmsystemer til både private hjem og virksomheder.

Du er velkommen til at skrive til os ved eventuelle spørgsmål.

Kontakt os

Ønsker du at tegne en aftale, eller har du spørgsmål i forbindelse hermed?

Når du vælger TRAP+, vælger du samtidig en virksomhed, der har fokus på både den omkostningsmæssige fordel for kunden samt miljøet. Ønsker du at tegne en aftale, eller har du brug for hjælp, kan vi kontaktes på telefonnummer 64 41 05 30 eller mail info@trap.as.