Om os

Om JKEL Gruppen

JKEL Gruppen består af 3 virksomheder TRAP+ A/S, Jens Kristensen El-anlæg A/S og Alarmteknik A/S.

Vi er rigtig stærke på de tekniske områder inden for EL, IT, BMS, CTS, VVS, Blik, ventilation, alarm og brandsikring. Vi har afdelinger i Nyborg, Svendborg, Faaborg, Glamsbjerg og Middelfart.

Vi udfører serviceopgaver og entrepriser for vores kunder, som er private, offentlige, boligforeninger, erhverv, industri, landbrug og entreprenører. Vi hjælper vores kunder med projektudvikling, rådgivning og udførelse. JKEL Gruppen har i dag ca. 80 ansatte.

 

Om Trap+

Driftssikre løsninger af høj kvalitet, gennemtestet og afleveret til den aftalte tid og pris. Det har været kendetegnende for TRAP+ lige siden virksomhedens spæde start i 1952. Verden har udviklet sig ganske meget siden dengang og det har vi selvfølgelig også, men vi er aldrig gået på kompromis med at levere god kvalitet til tiden.

Vi gør en kæmpe indsats for at finde de rigtige medarbejdere, for vi tror på, at tilfredse medarbejdere er vejen til glade kunder – og vores måde at gøre tingene på er medvirkende til, at vi efter 60 år stadig er at finde på markedet for El, VVS, ventilation, alarm, tele/data og blik. Desuden kan vi tilbyde energivejledning indenfor alle kompetenceområder.

Trap+ blev i 2021 opkøbt af JKEL Gruppen. Det betyder en klar styrkelse af vores kompetencer på alle fagområder og giver os mulighed for at fokusere endnu mere på kvaliteten af både det udførte arbejde og kundeoplevelsen. Uanset om det handler om mindre opgaver hos privatkunder eller større erhvervsprojekter.

Vi udfører entrepriser med projektudvikling, rådgivning og udførelse, og vi arbejder indenfor alle former for projektering af nybyggeri, udvidelser, renoveringsopgaver, erhvervsbyggerier og private boliger. Vi udarbejder altid en udførlig dokumentation af vores arbejde, så kunden efterfølgende har fuldt overblik over installationerne.