Om TRAP+

Om TRAP+

TRAP+ leverer driftsikre løsninger af høj kvalitet, der er gennemtestede og afleveret til den aftalte tid og pris.
Med rødder tilbage fra 1952 er TRAP+ en virksomhed med lange traditioner. Men ligesom verden omkring os udvikler vi os konstant, så vi er i stand til at levere god kvalitet til tiden. Det kræver, at vi er i stand til at tiltrække og fastholde de rigtige medarbejdere. Derfor gør vi meget for at sikre, at vores folk har et godt arbejdsmiljø.

Vi tror på, at tilfredse medarbejdere er vejen til glade kunder, og at vores måde at gøre tingene på er medvirkende til, at vi efter 60 år stadig er at finde på markedet. Vores kompetencer er: El, VVS, ventilation, alarm, tele/data og blik.

Derudover kan vi tilbyde energivejledning indenfor alle kompetencer.

Med mere end 60 medarbejdere har vi eksperter inden for alle de felter, vi arbejder med. Vi er rigtigt stærke på de enkelte områder, men vi tager også gerne ansvaret for hele entreprisen. Vi udfører entrepriser med projektudvikling, rådgivning og udførelse, og vi arbejder indenfor alle former for projektering af nybyggeri, udvidelser, renoveringsopgaver, erhvervsbyggerier og private boliger.

TRAP+ er kendetegnet ved driftsikre løsninger, der er gennemtestet og afleveret til aftalt tid og pris og altid med høj kvalitet. Vi udarbejder selvfølgelig en udførlig dokumentation af vores arbejde, så kunden efterfølgende har fuldt overblik over sine installationer.

 

Historien om TRAP+

Karl Trap
Indehaver: 1952 – 1969
Sven Trap
Indehaver: 1969 – 2005
Jesper Blaaberg
Indehaver: 2005 – nu

1952: Karl Trap Christensen starter som El-installatør, gas- og vandmester i Middelfart med autorisation under de kommunale værker. Adresse: Jernbanegade 3, opg. 6 st. th. Værksted og lager holder til på Søndergade 22 med indgang fra Gasværksvej.

1953: Virksomheden er i vækst, og værksted og lager flytter derfor til større lokaler på Jernbanegade 4.

1954: Sven Trap Christensen starter som lærling i virksomheden. Han er kun 14½ år gammel! Omlægning af byens el-installationer fra jævn til vekselstrøm var et stort arbejde, som først sluttede i 1957. Nu kunne folk få el-komfur og el-vandvarmere.

1961: Værksted og lager flytter til Østergade 8 i baggården. Arbejdsområdet blev udvidet til også at omfatte montering af styretavler og el på store lakeringsanlæg.

1965: Sven Trap Christensen bliver kompagnon efter at have taget installatøreksamen. Firmanavnet bliver nu ændret til: Trap Christensen & Søn. Virksomhedens vækst fortsætter med stadigt flere medarbejdere og kunder.

1967: Ejendommen på Behrendsvej 3 bliver købt, da der er brug for mere værkstedsplads til tavlemontering. Virksomheden udvider altså endnu engang for at imødekomme kundernes behov.

1969: Karl Trap Christensen stopper som el-installatør og får nyt arbejde som elektriker. Sven Trap Christensen bliver eneejer af firmaet. Autorisationen som gas og vandmester bliver i den forbindelse opsagt, således at det fremover kun er El-installationer, der bliver udført.

1970 – 1975: Der indgås aftale med autorisation under E.F.L.A., Brænde Mølle Elværk, samt Nørre Aaby Elforsyning. Senere blev autorisationerne landsdækkende.

1976: Firmanavnet ændres til: Trap-El. Der er fortsat stigende vækst i virksomheden.

1996: Jesper Blaaberg starter som lærling i Trap-El.

2005: Jesper Blaaberg køber Trap-El af sin læremester Sven Trap, og kører virksomheden videre med samme værdier.

2006: Trap-El indgår nu aftale om partnerskab med Flemming Jørgensen, og VVS området bliver dermed igen en del af firmaet.

2009: Trap-El og VVS flytter til Industrivej 3B. På El-siden er aktiviteterne udvidet med alarmer, overvågning og hårde hvidevarer. Derudover er der kommet et par større industrikunder ind i porteføljen af firmakunder. På privatkundefronten servicerer Trap også en god fast kundekreds.

2011: Trap overtager ventilationsfirmaet Vetek Ventilation fra Assens. Det nye ventilationsfirma kommer til at hedde Trap Ventilation Vetek. Flemming Jørgensen vælger at prøve kræfter til anden side så Jesper Blaaberg overtager Flemming Jørgensens halvpart i Trap-VVS. Jesper Blaaberg vil videreføre forretningen med samme medarbejderstab og på sigt tilføre flere spændende områder inden for VVS branchen. På El-siden udvides kompetenceområdet til nu også at omhandle Tele/Data. Så nu er 5 stærke kompetencer samlet under et tag: El, VVS, Ventilation, Alarm og Tele/Data. Trap samler senere alle virksomhederne under et fælles navn: Trap+

2012: Trap+ udvider kompetenceområdet med Blikkenslager. Der er nu 6 stærke kompetencer under ét tag: El, VVS, Ventilation, Alarm, Tele/Data og Blik.

2015: Trap+ flytter til større lokaler på Mandal Alle 10. Virksomheden er fortsat i vækst, og der er mange kunder – både private og erhverv.

2015: Trap+ overtager PL-Electric og Strib EL, hvilket styrker virksomheden yderligere.

2017: Trap+ overtager Middelfart VVS og Asperup El. Der følger samtidig en række medarbejdere med, så medarbejderstaben øges yderligere.

2018: Trap+ overtager TH Madsens VVS afdeling, og udvider dermed også kundekredsen yderligere i Fredericia og Trekantområdet.

2019: Trap+ ansætter igen egne gas- og varmepumpeteknikere, og udvider dermed rækken af opgaver, der kan udføres i eget hus.

Sven Trap har skrevet en lille beretning om firmaets historie. Læs mere her: Sven Trap’s beretning