Varmepumper – luft til vand

Luft til vand-varmepumpe inkl. montering til en god pris

Hos TRAP+ er det vores mål, at vi hver eneste dag tilbyder vores kunder fordelagtige løsninger. Når det kommer til løsninger på et produkt som en luft til vand-varmepumpe, er der tale om et arbejdsområde, som vi har beskæftiget os med i mange år, og som vi den dag i dag kan tilbyde en rigtig god pris på (inkl. montering). Det, der er med en luft til vand-varmepumpe, er, at den modsat eksempelvis et oliefyr eller et stokerfyr sparer dig rigtig mange penge. Det, en luft til vand-varmepumpe rent teknisk gør, er at omdanne udendørs luft til vand, der således er klar til indendørs brug – eksempelvis i badet eller til opvasken. Ud over at spare dig mange penge, tager du med en luft til vand-varmepumpe ligeledes mere hensyn til miljøet. Derudover er der minimal vedligeholdelse forbundet hermed.

Se også andre af de pumper, vi tilbyder.  

 

Montering af en luft til vand-varmepumpe til både private kunder og erhverv

Vi monterer din pumpe, uanset om du er privatkunde eller erhvervskunde. I vores bestræbelser på at give dig en mest mulig driftssikker varmepumpe, der tilmed har en bedst mulig pris (inkl. montering), sørger vi for at være grundige i det arbejde, der går forud for selve opsætningen af din nye pumpe. Processen foregår således:

  1. Vi kører ud til dig og dimensionerer hele din bygning, så vi ved præcis, hvor mange kvadratmeter der skal varmes op.
  2. Dernæst køber vi en pumpe, der passer præcist til det behov, du har i dit hjem eller bygning.
  3. Sidste step er, at vi kommer ud og sætter dine nye pumpe op og tilmed forbinder den til el, varme og rør.

Brug for en energioptimering af dit hjemme eller bygning, der vil spare dig mange penge? Læs mere her.  

Du er velkommen til at skrive til os ved eventuelle spørgsmål.

Kontakt os

Ønsker du at tegne en aftale, eller har du spørgsmål i forbindelse hermed?

Når du vælger TRAP+, vælger du samtidig en virksomhed, der har fokus på både at give en fordelagtig pris samt at tage hensyn til miljøet. Vi kan kontaktes på telefonnummer 64 41 05 30 eller mail info@trap.as.