Luft til luft-varmepumper er særligt anvendelige i mindre huse eller sommerhuse og er et godt og energiøkonomisk alternativ til elvarme, især hvis du også bruger dit sommerhus uden for sommersæsonen.

Varmepumpen gør i øvrigt indeklimaet endnu bedre og er miljøvenlig, da dit C02-udslip bliver mindre.

 

Sådan fungerer luft til luft-varmepumpen

En luft til luft-varmepumpe består af en eller flere inderdele og en udedel. Inderdelen placeres, hvor varmebehovet er størst. Det er typisk i stuen, i gangarealet eller i køkken/alrummet. Udedelen sidder udvendigt på huset. Man kan sige, at en luft til luft-varmepumpe fungerer som et omvendt køleskab: Kompressoren i udedelen indsamler og oparbejder den varme, der naturligt findes i luften. Varmen bliver herefter overført til inderdelen, som opvarmer luften i dit hus eller sommerhus.

Selv ved lave temperaturer under frysepunktet kan luft til luft-varmepumpen udnytte varmen, som stadig findes i luften. På varme sommerdage fungerer din luft til luft-varmepumpe som aircondition, da strømmen bliver vendt.

Vores varmepumper er sikre at bruge, larmer ikke og er nemme at betjene. Luft- og varmecirkulationen i huset bliver bedre, og du får et mindre fugtigt indeklima.

 

Varmepumper af høj kvalitet

Alle vores varmepumper er af høj kvalitet, og vi er autoriseret forhandler af Panasonic Danmarkspumpen, der har ekstra varmeisolering, som gør den mere effektiv og giver dig et mindre strømforbrug.

Med Panasonic luft til luft-varmepumpen kan du, via et GSM modul, sende en SMS og fjernstyre pumpen. Du kan på den måde tænde og slukke, aflæse og ændre temperaturen i huset, lige meget hvor langt væk du befinder dig.

Det er muligt at tilkøbe ekstraudstyr til din luft til luft-varmepumpe, så du også får tyverialarm, webcam, bevægelsesføler og fjernaflæsning af elmåleren.

 

Vi installerer gerne din luft til luft varmepumpe

Det er vigtigt, at du får en professionelt uddannet installatør til at installere varmepumpen. Installatøren vil sørge for, at din varmepumpe har den rigtige størrelse, som passer til det behov, du har, og størrelsen på dit hus og dit varmeforbrug. På den måde får du den mest energieffektive løsning.

Det er lovpligtigt at få en autoriseret installatør til at stå for installationen af din luft til luft-varmepumpe. TRAP+ står selvfølgelig gerne for installationen, og på den måde får du også fem års garanti på pumpen. Vi har en kølemontør ansat, som også er uddannet elektriker, og derfor kan han sørge for hele installationen selv.

Du er velkommen til at skrive til os ved eventuelle spørgsmål.

Kontakt os

Kontakt os på 64 41 05 30, hvis du vil vide mere om de forskellige muligheder og modeller af luft til luft-varmepumper. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en varmepumpe inkl. installation, som passer til dine behov.