Teknikentrepriser

Diverse teknikentrepriser

Du skal vælge TRAP+, når du har brug for en samarbejdspartner, der ser på hele projektet. Hos TRAP+ har vi nemlig en helhedsorienteret tilgang til alle projekter, hvad enten det gælder store entrepriser eller små installationsopgaver.

Vores helhedsorienterede tilgang til alle projekter er din garanti for et veludført projekt, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Med alle kompetencer samlet under ét tag og med dygtige og engagerede fagfolk og projektledere kan du være sikker på, at dit projekt kommer godt i hus og dertil bliver fulgt helt til dørs.

Læs mere om vores andre kompetenceområder:

Skal vi hjælpe dig?
Kontakt os på telefonnummer 64 31 05 30 eller mail info@trap.as, og så finder vi frem til den bedst løsning – dette i fællesskab med dig og i forhold til dine behov og ønsker. 

Du er velkommen til at skrive til os ved eventuelle spørgsmål.

Kontakt os

Kontakt os endelig hvis du er interesseret i et uforpligtende tilbud på nye elinstallationer i dit nybyggeri, dit erhvervsbyggeri eller ved små og store reparationer af allerede eksisterende elinstallationer. Som din elektriker i nærområdet omkring Fredericia og Middelfart kører vi ud med kort varsel og kommer også gerne ud til dig for at give et tilbud på en opgave.

Kontakt os med det samme på 64 41 05 30, så tager vi en snak om netop dine behov for at få løst el-opgaver.