Solceller og Solcelleanlæg

Solcelleanlæg med kvalitets solceller

Hos TRAP+ har vi stor erfaring med opsætning, installation og servicering af solceller og solcelleanlæg til både private kunder og kunder fra erhverv. Vores store erfaring gør, at vi kan yde kompetent rådgivning i forhold solcelleanlæg. Hvad end du er privat kunde eller en erhvervskunde, tilbyder vi serviceaftaler. Med en serviceaftale vil I sikre jer, at jeres solceller bliver tjekket hensigtsmæssigt og således fungerer, som det skal.

Et hybrid solcelleanlæg
Et hybrid solcelleanlæg er et solcelleanlæg, der har et batterilager tilkoblet. Modsat hvad der er tilfældet ved et almindeligt solcelleanlæg, kan du med et hybridanlæg gemme den overskyende strøm solcellerne genererer, og anvende den når det passer dig. Du kan altså nærmest være selvforsynende med strøm, når det er sommer. Et hybrid solcelleanlæg vil – grundet dets måde at fungere på – spare dig mange penge.

Ønsker du vores hjælp eller rådgivning i soleceller og solcelleanlæg, kan vi kontaktes på telefonnummer 64 41 05 30 eller mail info@trap.as. Når du kontakter os, finder vi i fællesskab frem til den løsning, der gør dig allermest tilfreds.

Læs mere om vores andre kompetenceområder:

Solcelleservice

Lad solen skinne på dit solcelleanlæg hele året.

Et solcelleanlæg kræver næsten ingen vedligeholdelse, men det er vigtigt, at anlægget konstant leverer maksimal ydelse. Vi tilbyder et årligt eftersyn af dit anlæg – så er du sikker på, at alt fungerer som det skal. Dette sikrer dit anlæg lang levetid.

TRAP+ Solcelleservice indeholder:

  • Test af HPFI relæ
  • Gennemgang af kabler
  • Gennemgang af stik og samlinger
  • Gennemgang af mekanisk stabilitet
  • Gennemgang og rens af inverter
  • Gennemgang af befæstelse v/paneler

Du er velkommen til at skrive til os ved eventuelle spørgsmål.

Kontakt os