Energioptimering af el

Det vil nærmest altid kunne betale sig at få tjekket, om man kan optimere ens el-installation. Ejer man eksempelvis en virksomhed, der har 510 lampespots rundt i hele virksomhedsbygningen, som alle bruger 35 watt stykket, kan vi her hos TRAP+ gå ind at optimere, således din virksomheds lampespots eksempelvis kun bruger 4 watt stykket. Herigennem sparer du både penge og bidrager til et bedre miljø.

Som det indikeres ovenfor, kan man spare rigtig mange penge, når det kommer til energioptimering af el-installationer. Hos TRAP+ er energioptimering én af vores spidskompetencer. Vi har mange års erfaring med at gennemgå og optimere el-installationer. Ved at benytte dig af TRAP+ er du sikret en optimering af din el, der meget gerne skulle lune på budgettet. Vi går altid detaljeret til værks og forsøger at få det meste ud af samtlige bestanddele af din installation.

Læs mere om energioptimering og energirenovering af hus.

 

Energioptimering af din el med hensyn

Hos TRAP+ sætter vi en ære i at kunne give vores kunder nogle gode løsninger. Uanset hvilken service, der er tale om, har vi et hav af fordelagtige løsninger klar til vores kunder. Vi holder os ajourført og er med på de nyeste trends – dette gælder selvfølgelig også energioptimering.

Hvad enten du er erhvervs- eller privatkunde, tager vi god tid til at sætte os ind i din bygning samt de krav og behov, du har. Efter at vi har ført dialog med dig, udregner vi den besparelse, du kan opnå. Herefter ser vi på, hvor lang betalingstiden er, og om det giver mening i henhold til budget.

Læs mere om vores luft til luft-varmepumpe, der kan spare dig mange penge. (Underside hvor 9. SEO-tekst skal stå)
 

Har du brug for hjælp til energioptimering?

Når du vælger TRAP+, vælger du samtidig en virksomhed, der har fokus på både den omkostningsmæssige fordel for kunden samt miljøet. Har du brug for hjælp optimering af el, kan vi kontaktes på telefonnummer 64 31 05 30 eller mail info@trap.as. Når du kontakter os, finder vi i fællesskab frem til den løsning, der gør dig allermest tilfreds.

TRAP+ tele/data

 

Nøglen til at drive en effektiv virksomhed er ofte at få styr på kommunikationen.

TRAP+ Tele/Data tilbyder innovative og integrerede kommunikationsløsninger til alle typer virksomheder. En god løsning kan reducere omkostningerne, højne produktiviteten og øge effektiviteten.
Som Aastra Partner kan vi tilbyde Aastras Unified Communications-løsninger, der integrerer forskellige IP-baserede kommunikationstjenester og applikationer som VoIP, e-mail, voicemail, fax, video osv. i én pakkeløsning. Teleløsningerne er operatøruafhængige og giver således mulighed for selv at vælge operatør.
Der er også mange løsninger at vælge imellem indenfor data. Ekspertisen indenfor IP-baserede netværk gør ZyXEL til en af de gå tilbageværende leverandører i verden, der er i stand til at integrere WAN og LAN netværksordninger.
Hvad enten det er tele eller data, rådgiver vi gerne om de mange muligheder.