Industriservice

Hos TRAP+ står vi til din rådighed, når du skal bruge en hjælpende hånd vedrørende industriservice.

Har maskinerne brug for renovering, eller skal du have foretaget fejlretning på produktionsanlægget? Uanset hvilken opgave, du står med, kan vi med sikkerhed tilbyde dig en optimal løsning. Vi har gennem årene udført alle mulige forskellige opgaver indenfor industriservice – store som små – og vi tager gerne mod nye udfordringer. De fleste af de kunder, vi hjælper, er beboende i og omkring blandt andet Hørning, Skanderborg, Stilling og Hasselager, men vi kører naturligvis også ud i resten af landet.

Vi er specialiseret indenfor:

  • Renseanlæg
  • Vandværker
  • Produktionsanlæg til fødevarer
  • Maskiner til tekstiltryk samt metal- og plastikindustrien

Vi tager hånd om din opgave

Vi ved, at ingen opgaver er ens. Derfor tager vi altid udgangspunkt i dine behov, krav og ønsker, således vi herigennem kan udarbejde en løsning, der lever op til dine forventninger. Foruden vores arbejde indenfor renovering, om- og opbygning af styringer samt tavleanlæg, kan vi også hjælpe dig med vedligeholdelse og eftersyn på maskinlæg, hvis dette er ønsket. Har du blot brug for råd og vejledning omkring opgaven, står vi naturligvis også til rådighed med dette. Vi er i besiddelse af stor viden på området, som vi gerne deler ud af. Vi samarbejder med flere dygtige leverandører omkring mekanisk konstruktion og fremstilling af nye dele, reservedele og renovering af komplette maskiner.

Læs mere om vores andre kompetenceområder:

Du er velkommen til at skrive til os ved eventuelle spørgsmål.

Kontakt os

Vil du vide mere?

Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os på telefon 64 41 05 30. Vi tager gerne en uforpligtende snak omkring din opgave, så vi herigennem kan tage stilling til, hvordan den bedst muligt løses.