Energioptimering

Energioptimering af el

Det vil nærmest altid kunne betale sig at få tjekket, om man kan optimere ens el-installation. Ejer man eksempelvis en virksomhed, der har 510 lampespots rundt i hele virksomhedsbygningen, som alle bruger 35 watt stykket, kan vi her hos TRAP+ gå ind at optimere, således din virksomheds lampespots eksempelvis kun bruger 4 watt stykket. Herigennem sparer du både penge og bidrager til et bedre miljø.

Som det indikeres ovenfor, kan man spare rigtig mange penge, når det kommer til energioptimering af el-installationer. Hos TRAP+ er energioptimering én af vores spidskompetencer. Vi har mange års erfaring med at gennemgå og optimere el-installationer. Ved at benytte dig af TRAP+ er du sikret en optimering af din el, der meget gerne skulle lune på budgettet. Vi går altid detaljeret til værks og forsøger at få det meste ud af samtlige bestanddele af din installation.

Læs mere om energioptimering og energirenovering af hus

Energioptimering af din el med hensyn

Hos TRAP+ sætter vi en ære i at kunne give vores kunder nogle gode løsninger. Uanset hvilken service, der er tale om, har vi et hav af fordelagtige løsninger klar til vores kunder. Vi holder os ajourført og er med på de nyeste trends – dette gælder selvfølgelig også energioptimering.

Hvad enten du er erhvervs- eller privatkunde, tager vi god tid til at sætte os ind i din bygning samt de krav og behov, du har. Efter at vi har ført dialog med dig, udregner vi den besparelse, du kan opnå. Herefter ser vi på, hvor lang betalingstiden er, og om det giver mening i henhold til budget.

Læs mere om vores luft til luft-varmepumpe, der kan spare dig mange penge

Har du brug for hjælp til energioptimering?

Når du vælger TRAP+, vælger du samtidig en virksomhed, der har fokus på både den omkostningsmæssige fordel for kunden samt miljøet. Har du brug for hjælp optimering af el, kan vi kontaktes på telefonnummer 64 31 05 30 eller mail info@trap.as. Når du kontakter os, finder vi i fællesskab frem til den løsning, der gør dig allermest tilfreds.

Du er velkommen til at skrive til os ved eventuelle spørgsmål.

Kontakt os

Professionel rådgivning om energioptimering af dit hus

Vi fungerer meget gerne som din energivejleder, når du skal planlægge dit energirenoverings-projekt. Vi står gerne for en gennemgang af huset, så det bliver helt klart, hvilket energioptimeringsprojekt der giver den største besparelse for dig. Lige meget hvor i Fredericia, Middelfart og omegn, du har brug for energirenovering, kører vi gerne ud og rådgiver dig til den helt rigtige løsning. Kontakt os på 64 41 05 30 for et uforpligtende tilbud for en gennemgang af din bolig med henblik på energioptimering