El

Få en el-installatør, der altid rykker hurtig ud i Fredericia og Middelfart og sætter en ære i at være på forkant med udviklingen. Vi dækker også de omkringliggende byer på Vestfyn og i Trekantområdet.

El-installatør med konstant fokus på udvikling

Der har længe været en løbende og hastig udvikling inden for el-installatør faget, og i disse år ses dette blandt andet i forbindelse med miljørigtige og besparende installationer. TRAP+ er en el-installatør med konstant fokus på udvikling, samtidig med at vi løser alle typer af el-opgaver – lige meget, om det er stort eller småt. Det kan være alt fra udskiftning af stikkontakter og flytning af lampesteder til el-installationer i nye huse eller ved erhvervsbyggeri.

Vi sørger også gerne for en gennemgang og fejlfinding af dine el-installationer eller sørger for et sikkerhedstjek af HPFI-relæer. Vi kan også hjælpe dig med energioptimering af el- og varmeanlæg og rådgivning omkring energiforbrug generelt.

Af større opgaver kan desuden nævnes opsætning og reparation af varmepumper og køleanlæg samt og opsætning og vedligehold af alarmer. Vi udskifter også gerne dine hårde hvidevarer eller reparerer dem, du har, hvis der er behov for det.

 

Ring til vores døgnvagt ved nedbrud

Vi rykker ud døgnet rundt på alle vores produktområder. Vi har døgnvagt på telefonen, så kontakt os, hvis du står med et akut problem, som en elektriker kan løse.

Ud over el-installation og reparation kan du også købe bl.a. hårde hvidevarer, designerlamper og LED-belysning hos os.

Vi løser alle typer af el-opgaver, uanset om det er i din private bolig, i dit nybyggeri, eller til erhvervsopgaver enten hos virksomheder eller offentlige institutioner. Vi har f.eks. flere kommuner og boligforeninger som kunder, der nyder godt af, at vi har hele seks kompetencer under ét tag, så de kun behøver at kontakte én håndværker for at få løst opgaver inden for vores kompetenceområder.

Ved større installations-opgaver får du en overskuelig plan over processen, så du hele tiden kan følge med i, hvordan opgaven skrider frem.

Læs mere om vores andre kompetenceområder:

Du er velkommen til at skrive til os ved eventuelle spørgsmål.

Kontakt os

Kontakt os endelig hvis du er interesseret i et uforpligtende tilbud på nye elinstallationer i dit nybyggeri, dit erhvervsbyggeri eller ved små og store reparationer af allerede eksisterende elinstallationer. Som din elektriker i nærområdet omkring Fredericia og Middelfart kører vi ud med kort varsel og kommer også gerne ud til dig for at give et tilbud på en opgave.

Kontakt os med det samme på 64 41 05 30, så tager vi en snak om netop dine behov for at få løst el-opgaver.