Tagrender

Opsætning og reparation af både tagrender og nedløb

 Vi tilbyder opsætning af tagrender af både zink, kobber og galvaniseret stål. Vi beskæftiger os også med reparation af både tagrender og nedløb.  Tagrender findes i mange forskellige udformninger og  med forskellige ophæng. Vi er bekvemt med alle typer af opgaver indenfor både tagrender og nedløb og kan således hjælpe dig med begge dele.

Vær opmærksom på dette
Når du skal sikre dit hus mod vejr og vind, er det vigtigt at tage stilling til hvilken type tagrender og nedløbsrør, du ønsker. Tagrender og nedløb er en meget synlig bygningsdel, og det er vigtigt at vælge tagrender, der passer til bygningens stil og udtryk.

Kontakt os
Kontakt os på telefonnummer 64 31 05 30 eller mail info@trap.as, så finder vi frem til den bedste løsning – dette i fællesskab med dig og i forhold til dine behov og ønsker. 

Læs mere om vores andre kompetenceområder:

Du er velkommen til at skrive til os ved eventuelle spørgsmål.

Kontakt os

Kontakt din blikkenslager i dag

Lad os være din professionelle samarbejdspartner på blikkenslager-opgaver i Fredericia, Middelfart og omegn. Vi kører gerne ud og giver et uforpligtende tilbud, uanset hvor i Fredericia, Middelfart eller nærområderne dit hus eller dit erhvervsbyggeri er beliggende.

Kontakt os på 64 41 05 30 for et tilbud.