Skorstensinddækning

Blikinddækning af mere end blot skorstenen

Hos TRAP+ tilbyder vi inddækning af både skorstene, murkroner og sålbænke. Det, som en inddækning har til opgave, er at sikre, at vandet ledes væk, så dette ikke kommer ind i selve konstruktionen. I forhold til eksempelvis ens tag er det væsentligt at få lagt kvalitetsinddækninger omkring husets skorsten, tagvinduer, kviste og så videre. Alt dette klarer vi. Vi foretager altså ikke kun skorstensinddækning.

Når du vælger TRAP+ som leverandør, kan du få dine inddækninger som både skjulte og synlige løsninger. Vi benytter oftest zink, aluminium, stål og bly, når vi arbejder. Om du ønsker en skjult eller en synlig løsning, er op til dig at beslutte. Vi står selvfølgelig til din rådighed og er klar til at vejlede dig.

Skal vi hjælpe dig?
Kontakt os på telefonnummer 64 31 05 30 eller mail info@trap.as, og så finder vi frem til den rette inddækningsløsning til dig. 

Læs mere om vores andre kompetenceområder:

Du er velkommen til at skrive til os ved eventuelle spørgsmål.

Kontakt os

Kontakt din blikkenslager i dag

Lad os være din professionelle samarbejdspartner på blikkenslager-opgaver i Fredericia, Middelfart og omegn. Vi kører gerne ud og giver et uforpligtende tilbud, uanset hvor i Fredericia, Middelfart eller nærområderne dit hus eller dit erhvervsbyggeri er beliggende.

Kontakt os på 64 41 05 30 for et tilbud.