Blik

Blikkenslager, der løser alle opgaver – store som små

Som blikkenslager løser vi alle relevante opgaver inden for faget – eksempelvis nybyggeri og renoveringer.

 

Tag- og facadebeklædning i zink, kobber og alu

Når du vælger tag- og facadebeklædning i zink, kobber og alu, får du et tag med en meget lang levetid, da det ikke skal males eller på anden måde behandles.

Metaltagdækning giver dig et vindtæt, vejrbestandigt og vandtæt tag.

Metal kan i øvrigt formes meget mere end alt andet materiale, og derfor fungerer det også godt til inddækninger, kviste og lysskakter på taget. Desuden kan det med fordel bruges på kantede steder, hvor intet andet materiale kan sørge for at holde taget tæt.

 

Tagrender og nedløb

Når du skal sikre dit hus mod vejr og vind, er det vigtigt at tage stilling til hvilken type tagrender og nedløbsrør, du ønsker. Som din lokale blikkenslager – selvfølgelig afhængigt af hvad du ønsker – monterer vi både plast,- stål- og zinktagrender.

Tagrender i plast ruster og korroderer ikke og er derfor særligt ideelle til kystområder. De kan også holde til store mængder sne og is og meget lave temperaturer uden, at der er risiko for frostsprængninger.

Hvis du vælger galvaniseret stål, får du også en meget holdbar løsning til dit hus men med et mere eksklusivt udseende. Ståltagrender får ikke lige så nemt buler og ridser, og de kan, ligesom tagrender i plast, holde til store mængder is og sne.

Zinktagrenden er den mest eksklusive løsning, du kan vælge. Den er blank til at begynde med, men med tiden får den en grålig, flot overflade, som gør, at mange vælger disse, når de bygger hus. Zink er et blødere materiale end stål, og derfor er det vigtigt at være opmærksom på, at stigen ikke må stilles direkte i kontakt med zinktagrenden. Overlad det til din lokale blikkenslager at sætte tagrenderne op og give dem serviceeftersyn – så er du fuldstændig sikker på, at alt hele tiden er, som det skal være.

 

Andre blikkenslager-opgaver

Ud over tagrender og tag- og facadebeklædning, omfatter vores kompetencer også:

  • Fodblik
  • Skotrender
  • Sternbeklædning
  • Murkroner
  • Kapsler
  • Skorstensinddækning
  • Kviste

Du er velkommen til at skrive til os ved eventuelle spørgsmål.

Kontakt os

Kontakt din blikkenslager i dag

Lad os være din professionelle samarbejdspartner på blikkenslager-opgaver i Fredericia, Middelfart og omegn. Vi kører gerne ud og giver et uforpligtende tilbud, uanset hvor i Fredericia, Middelfart eller nærområderne dit hus eller dit erhvervsbyggeri er beliggende.

Kontakt os på 64 41 05 30 for et tilbud.