Tyverisikring

Tyverialarm

En tyverialarm skal naturligvis være en hjælp og ikke en byrde for kunden, så derfor gør vi hos Trap+ alt for at tilpasse vores systemer til kundens behov. Når vi opsætter løsninger på tyverialarmer, er vi gode til at tænke i hele, fleksible og slutkundetilpassede løsninger. Vi stiller store krav til både vores leverandører og til vores egne teknikere i forhold til, om disse lever op til et professionelt niveau. Netop dette gør, at vi altid formår at levere god kvalitet på vores tyverialarmer.

Til alle vores tyverialarmsystemer kan integreres adgangskontrol, tågesikring og TV-overvågning, og alle anlæg bliver installeret og serviceret af teknikere, der lever op til Forsikring & Pensions krav til uddannelse. Derudover skal det nævnes, at vi hos Trap+ er medlem af SikkerhedsBranchen, Forsikrings & Pension-registrerede og ISO-9001:2015-certificerede indenfor salg, projektering, installation, service og vedligehold af tyverialarmer og TV-overvågningsanlæg. Det er din sikkerhed.

 

Adgangskontrol

Med adgangskontrol kan man undgå problemer med systemnøgler. Man kan bestemme præcis, hvilke døre den enkelte brik skal have adgang til, og man kan sætte begrænsninger op, i forhold til på hvilke tider af døgnet de forskellige nøgler skal kunne bruges til at passere de forskellige døre – alt dette kan i øvrigt sættes op og ændres fra dag til dag.

Med et adgangskontrolanlæg fra Trap+ får du et meget fleksibelt nøglesystem, hvor funktioner tilmed kan ændres, uden at man skal levere nye nøglebrikker. Der kan herudover føres log over, hvem der går ind og ud af dørene og på hvilke tidspunkter, dette sker. Du er altså helt selv herre over, hvor meget sikkerhed du vil have på din adgangskontrol.

 

Tågesikring

Et tågesikringsanlæg sprøjter tåge ud i rummet, når alarmen i din bygning eller din husstand går. Har man eksempelvis et pengeskab, som man ikke vil give tyvene mulighed for at tilgå, sørger tågesikringen for, at det ikke er muligt for tyvene at se noget i det lokale, hvor de befinder sig. Når tågesikringen starter, vil tyvene ofte bakke ud og forlade enten din bygning eller husstand. Tågesikring forhindrer altså effektivt tyven i at arbejde.

Tågesikringsanlæg er meget brugt ved hos blandt andet smykkeforhandlere og i urforretninger. Det er et tilkøb, som du kan vælge at købe med til din tyverialarm, hvis du mener, det er væsentligt for dig. Tågesikring kan suppleres med lyd og lys, hvilket stresser tyven i endnu højere grad. I rådgivningen af vores kunder kommer vi selvfølgelig med vores mening om, hvorvidt vi mener, at tågesikringen er vigtig for dig, din bygning og situation.

Du er velkommen til at skrive til os ved eventuelle spørgsmål.

Kontakt os