Service og gode råd

Sikre et driftssikkert alarmanlæg med serviceaftale

Hos Trap+ tilbyder vi serviceaftaler til alle vores alarmløsninger. Med en serviceaftale hos os sikrer du dig et driftssikkert alarmanlæg, der fortsætter med at fungere, som var det nyt. Du vil dertil kunne nedbringe fejlalarmer og akutte reparationer. Når vi servicerer dit anlæg, er det sandsynligt, at vi opdager nogle eventuelle kommende fejl i opløbet, før de sker, hvilket kun er til fordel for dig selv og dit anlæg. I en serviceaftale med Trap+ får du minimum et besøg hvert år. Vi er altså ikke bare et telefonnummer, som man ringer til. Vi sætter en ære i et godt samarbejde med vores kunder, således vi hele tiden styrker relationen med hinanden.

Når du tegner serviceaftale med Trap+, kan du vælge mellem flere forskellige serviceabonnementer. Du kan vælge et abonnement, hvor eftersyn samt eventuelle fejl og mangler betales efter egen regning. Vi tilbyder også abonnementer, hvor vi varetager den fulde drift og vedligeholdelse af dit anlæg, og hvor alle uforudsete udgifter således dækkes af Trap+. Uforudsete udgifter gælder naturligvis ikke, hvis kunden har fejlbetjent anlægget, eller hvis det er gået i stykker grundet sådan noget som hærværk eller lynnedslag.

 

Fem gode råd til sikring af din bygning eller din husstand

Der er visse ting, du selv kan gøre i forhold til at sikre dig selv og din bygning mod uvedkommende gæster. Hos Trap+ giver vi her følgende fem gode råd, der gerne skulle hjælpe med dette:

  1. Anskaf præventiv belysning – sørg for at din husstand, have eller bygning er oplyst. Det kan eksempelvis være med en lampe, der har en sensor. Man skal sikre sig, at tyven ikke kan sidde skjult og arbejde.
  2. Sikre, at døre og vinduer i din bygning er i god stand.
  3. Hav en god lås i din bygnings døre.
  4. Undgå vridere på indersiden af din bygnings døre.
  5. Lad huset se beboet ud i ferier. Få eksempelvis naboer til at sætte skraldespanden ud og ind på tømningsdage eller få dem til at stille deres bil over i din indkørsel.

Læs mere på: www.stopindbrud.dk

Du er velkommen til at skrive til os ved eventuelle spørgsmål.

Kontakt os