Brandsikring

Sikre din bygning med et brandalarmeringsanlæg

Med et automatisk brandalarmeringsanlæg (i daglige tale ’ABA’) detekteres brand eller tegn på brand i din bygning. Det kan enten være ved decideret brandudvikling eller ved temperaturstigning. Når brand eller tegn på samme opfanges, varsles folk i givne bygning, og brandvæsenet alarmeres. Et sådant automatisk brandalarmeringsanlæg er påkrævet på hoteller og steder med overnatning.

Hos Trap+ beskæftiger vi os med etablering af brandalarmeringsanlæg i samarbejde med Anker og Nygaard ApS, og vi sørger naturligvis for den relevante uddannelse af vores teknikere og montører. Ud over selve opsætningen af sådanne brandalarmeringsanlæg tilbyder vi service af eksisterende anlæg – dette stadig i samarbejde med Anker og Nygaard ApS.

 

Brandventilationssystemer sikrer værdier og sigtbarhed

Brandventilationssystemer har til opgave at sikre værdier og sigtbarhed i form af flugtveje. Med et korrekt installeret brandventilationssystem vil man kunne undgå brandspredning i ens bygning. Vi opsætter, installerer og servicerer brandventilationsanlæg i samarbejde med Anker og Nygaard, og også i denne sammenhæng har vi naturligvis sørget for, at de teknikere og montører, vi sender ud, er veluddannet til opgaven.

 

Varslingsanlæg

Det afgørende ved et varslingsanlæg er, at det er i stand til at alarmere folk i en given bygning om eventuelle farer. Varslingsanlægget fungerer sammen med et brandalarmeringsanlæg, og via sirener og/eller klar tale sørger det for at informere folk om farer, således disse kan evakueres i tide. Varslingsanlæg sætter vi også op i samarbejde med Anker og Nygaard ApS. Vi har veluddannede ansatte klar til at sætte dit varslingsanlæg op, og vi tilbyder naturligvis også service af allerede eksisterende anlæg.

Du er velkommen til at skrive til os ved eventuelle spørgsmål.

Kontakt os