Alarm

Alarmsystem til både erhverv og privat

En investering i et alarmsystem til erhverv og til privat brug giver tryghed og forebygger indbrud. Skulle indbruddet ske alligevel, begrænser systemet samtidig også eventuelle negative følger. Hos Trap+ tilbyder vi fleksible løsninger på alarmsystem til både erhverv og privat brug, og vi foretager gerne sikringstjek af dit system. Da et alarmsystem nedsætter risikoen for indbrud med hele 73 % (kilde: www.falckalarm.dk), er det naturligvis fuldstændig oplagt at få sat et sådant system op.

I forbindelse med opsætningen af dit alarmsystem og med afsæt i vores egen opfattelse af, at vi skal kunne tilbyde mest muligt kundetilpassede løsninger, tilbyder vi hos Trap+ kyndig rådgivning gennem hele opsætningsprocessen – dette gælder både et alarmsystem til erhverv og til privat. Vi ønsker at samarbejde, således du ender med et system, der passer dit firma og/eller din husstand bedst.

Læs også om, hvordan vi hos Trap+ tilbyder brandsikring.

 

Et intelligent alarmsystem – en masse ekstrafunktioner

Vælger du et alarmsystem sat op af Trap+, vælger du samtidig muligheden for at få en ekstra intelligent sikringsløsning til dit erhverv og/eller din husstand. Udover et standard alarmsystem tilbyder vi nemlig et væld af ekstrafunktioner (som blandt andet dyberegående billedanalyse), som du kan vælge at købe med, alt afhængig af hvad dit behov er. Vi opsætter systemer med HD- og IP-videoovervågning til både erhverv og privat og har en lang række produkter at vælge imellem, så du kan få præcis det system, som passer dit behov bedst. Vores HD-videoovervågning er en løsning, som du kan tilvælge et allerede eksisterende anlæg. Vi kan altså opdatere dit analoge anlæg med et HD-overvågningsanlæg, hvor vi udskifter kamera og optageudstyr.

Læs også om, hvordan vi hos Trap+ tilbyder adgangskontrol.

Alle vagtselskaber, som vi samarbejder med, er registrerede ved Forsikring og Pension og tilmed ISO-certificerede. Hos Trap+ er vi derudover selv medlem af SikkerhedsBranchen, Forsikrings & Pension-registrerede og ISO-9001:2015-certificerede indenfor salg, projektering, installation, service og vedligehold af tyverialarmer og TV-overvågningsanlæg. Vi kan levere og servicere alt inden for tv-overvågning, adgangskontrol samt elektronisk og mekanisk sikring. Vi har herudover en 24-timers vagtordning, så der altid er en montør klar til telefonisk support eller til at rykke ud.

Du er velkommen til at skrive til os ved eventuelle spørgsmål.

Kontakt os